15 Temmuz Şehitler Abidesi Ziyareti - Biruni Üniversitesi

15 Temmuz Şehitler Abidesi Ziyareti

Tarih : 14 Temmuz 2020
15 Temmuz Şehitler Abidesi Ziyareti

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde yer alan “15 Temmuz Şehitler Abidesi” ni ziyaret ettik. Tüm şehitlerimizi minnet ve şükran ile andığımız etkinliğimizde şehitlerimiz için dua ettik. Öğrencilerimize eşlik eden Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu ” Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nde kendilerini gönülden yad edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız” dedi.