29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayramlaşma Törenine Katıldık - Biruni Üniversitesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayramlaşma Törenine Katıldık

Tarih : 08 Kasım 2022
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayramlaşma Törenine Katıldık

İstanbul Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı münasebetiyle Cumhuriyet Bayramı Bayramlaşma Töreni düzenlendi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il ve ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler, akademisyenler, spor, sanat ve iş dünyasından isimler katıldı. Törende Vali Yerlikaya, davetlilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından sahne alan Limak Filarmoni Orkestrası’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99. Yıl Özel Konseri ile tören sona erdi.

Programa Üniversitemizi temsilen Öğrenci Konseyi Başkanı Diş Hekimliği 3.sınıf öğrencisi Yekta Aygün ve Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi Beyza Akbal katıldı. Vali Yerlikaya ile öğrencilerimiz arasında geçen samimi diyalogların ardından hatıra fotoğrafı çekildi.