Hedefimiz Kalite - Biruni Üniversitesi

Hedefimiz Kalite

Tarih : 17 Ocak 2023
Hedefimiz Kalite

Kalite Topluluğu tarafından 11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen “Hedefimiz Kalite” isimli etkinlikte katılımcılar hedef tahtasındaki kaliteye ait bilgilerin yer aldığı alanları tutturmak için Kıyasıya mücadele etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Solak, SKS Direktör Vekilimiz Hakan Türker Dulkadiroğlu, Kalite Müdürü Selin Kalay ve Topluluk Danışmanı Öğretim Görevlisi Elif Bakkal Öztokatlı’ nın katıldığı faaliyet oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Tek tek oklarla hedefleri tutturmaya çalışan öğrencilerden sonra akademisyenlerimiz ve idari kadromuz da attıkları oklarla etkinliğe renk kattı. Üniversitelerde kalitenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilen etkinlikte; Kalite Topluluğu’nun kuruluş amacı hakkında bilgi verildi.  Kalite süreçlerinden bahsedildi. Öğrenciler kalite ile ilgili merak ettikleri soruları sorup öğrenme fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimize kalite anlayışı kazandırıp kalite sürecindeki katılımlarını arttırmak için düzenlenen etkinlik, hedeflerde yüksek puan elde eden öğrencilerimize sürpriz hediyelerin taktim edilmesinin ardından son buldu. Kalite topluluğunun etkinlikleri tüm hızıyla devam edecek.