II. Adli Bilimler Sempozyumu - Biruni Üniversitesi

II. Adli Bilimler Sempozyumu

Tarih : 09 Aralık 2022
II. Adli Bilimler Sempozyumu

Biruni Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Topluluğu ve Beyin Araştırma Topluluğu olarak düzenlediğimiz 10 Aralık 2022 Cumartesi günü ikincisini düzenleyeceğimiz Adli Bilimler Sempozyumu’na 500 kişinin göstermiş olduğu yoğun ilgiyle gerçekleşecektir.

Alanında uzman; Prof. Dr. Ahmet Belce,Prof. Dr. Nurşen Turan Yurtsever, Prof. Dr. Yaşar Bilge, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Özkan, Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz, Emekli Cinayet Polisi, Suç Araştırma Uzmanı Orhan Kemiksiz ve Dr. Melek Özlem Kolusayın hocalarımızın sunumuyla gerçekleşecek etkinlik ödüllü bir oyunla sonlandırılacaktır.

Etkinliğimiz 10 Aralık Cumartesi günü Biruni Üniversitesi Reyhan Konferans Salonunda sabah 10.00’da başlayacaktır.