İkisini De Dene Tarafını Seç - Biruni Üniversitesi

İkisini De Dene Tarafını Seç

Tarih : 17 Ekim 2022
İkisini De Dene Tarafını Seç

Uluslararası Sağlık Elçileri Topluluğu 11 Ekim 2022 tarihinde “İkisini De Dene Tarafını Seç” temasıyla Tııp Fakültesi öğrencilerine yönelik tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi. Tanışma toplantısında finalsiz geçen ve bütünlemeye kalan tıp öğrencisi profilleri incelendi. Topluluk tanıtımının yapıldığı programda topluluk yönetim kurulu üyeleri topluluğun hedef, ilke ve amaçlarıyla beraber geçmiş ve gelecekte planlanan etkinlikleri anlattı. Birim sorumlularının kendi birimlerini tanıttığı toplantıda etkinlik, proje, medya ve mali işler birimlerinde görev almak isteyenlerin gönüllü olabilecekleri ifade edildi. “Tıp Fakültesinde Nasıl Ders Çalışmalıyız?” sunumunun ardından toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.