Öğrenci Toplulukları Başkanlarıyla Bir Araya Geldik - Biruni Üniversitesi

Öğrenci Toplulukları Başkanlarıyla Bir Araya Geldik

Tarih : 17 Ekim 2022
Öğrenci Toplulukları Başkanlarıyla Bir Araya Geldik

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü 12 Ekim 2021 tarihinde 12.00-13.00 saatleri arasında Reyhan Binası seminer salonunda Öğrenci Topluluk başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında bilgilendirmeler ve planlamalar ele alındı.

Üniversitelerde, akademik eğitimin yanı sıra sosyal yaşantının da eğitimin ve gelişimin bir parçası olduğuna dikkat çeken Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü Direktör Vekili Hakan Türker Dulkadiroğlu "Öğrencilerimiz, topluluklar bünyesinde düzenledikleri etkinliklerle; organizasyon becerilerini, iletişim ve takım çalışması yetkinliklerini geliştirme, proje yönetiminin her safhasını deneyerek öğrenme ve iletişim ağlarını geliştirme fırsatına sahip oluyor.

Pek çok araştırma gösteriyor ki üniversite döneminde sosyalleşme öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Sadece ders çalışarak mezun olan öğrenci mezun oluyor ancak hayata sosyalleşmeden atıldığında çok zorlanıyor. Bu sebeple öğrenci topluluklarına aktif olarak katılmak oldukça önemli” dedi.