Yeni Akademik Yıla “Hoş Geldin Partisi” ile Merhaba Dedik - Biruni Üniversitesi

Yeni Akademik Yıla “Hoş Geldin Partisi” ile Merhaba Dedik

Tarih : 10 Kasım 2022
Yeni Akademik Yıla “Hoş Geldin Partisi” ile Merhaba Dedik

3 Kasım Perşembe günü üniversitemizin bahçesinde düzenlenen “Hoş Geldin Partisi” nde öğrencilerimiz yeni akademik yıla eğlenerek girdi.

Saygın ve elit Dj olarak tanınan Türkiye’de radyo ve müzik yayıncılığının önder isimlerinden Dj Kerem Doğutuna, Dünya müzikleri ve yerel müzikler eşliğinde Biruni’li öğrencilerimize unutamayacakları bir müzik keyfi yaşattı.

Eğlenceli saatlerin yaşandığı partide bir an olsun oturmayan öğrencilerimiz, kah dans etti, kah halay çekerek müziğin ritmine kendilerini kaptırdı. Tüm Uluslararası öğrencilerimizin de katıldığı Hoş Geldin partisinde öğrencilerimiz kendi ülkelerinin müzikleriyle eğlenmenin tadını çıkardı. Yeni akademik yıla hoş geldin partisiyle enerji ve moral depolayan gençler, üniversitemizde düzenlenecek olan bahar festivalini iple çektiklerini dile getirdiler.