Öğrencimiz Muharrem YILMAZ, Geleceğin Sorumluluğu “Yaşama Sanatı” Yarışması’nda 2. Oldu - Biruni Üniversitesi

Tarih : 17 Haziran

Türkiye’nin 81 ilinden üniversite öğrencilerinin katıldığı İyilik Derneği tarafından düzenlenen Geleceğin Sorumluluğu “Yaşama Sanatı” Proje Tasarım Yarışması’ nda, üniversitemizin Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Labaratuvar Teknikleri Bölümünde eğitim gören aynı zamanda Müzik Topluluğumuzun gitaristi öğrencimiz Muharrem YILMAZ, “Var Oldukça Değerlisin” isimli şarkısıyla 2. oldu. Biruni ailesi olarak  öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.