BUDSA – Biruni University Dental Students’ Association - Biruni Üniversitesi

BUDSA – Biruni University Dental Students’ Association

Topluluğumuz, zorlu geçecek olan akademik hayatımızda siz öğrencilerin gerek sosyal gerek de mesleki anlamda yanında olmayı hedeflemektedir. Yeni gelişen teknolojiyi sizlerin hayatına olabildiğince adapte etmeyi ve bunun sonucunda sizleri alanlarınızda en iyisi yapmayı amaçlamaktadır. Topluluğumuzun felsefesi, birlikteliğimizin ve yolumuzu aydınlatan 12 temel topluluk değerimizin dayanışma ruhundan gelmektedir. Diğer bir taraftan sizlerle düzenleyeceğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile bizlerin, yaşadığımız topluma paylaştığımız dünyaya olan sorumluluklarımızı yerine getirmeye sizleri teşvik edeceğiz. Eğer siz de fakülte hayatınızda değiştiren taraf olmak istiyorsanız, değişimin bir parçası olmak istiyorsanız sizin için topluluğumuzda kocaman bir yerimiz var. Sizleri bu sene topluluğumuzda görmeyi büyük bir hevesle bekliyorum. Ad Lucem!

TOPLULUK BAŞKANI: Furkan Karaaslan

DANIŞMAN: Doç. Dr. Burcu KARADUMAN