KaliteFest ile Kaliteye Dair Her şey - Biruni Üniversitesi

KaliteFest ile Kaliteye Dair Her şey

Tarih : 28 Aralık 2023
KaliteFest ile Kaliteye Dair Her şey

Kalite Topluluğu tarafından 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen “KaliteFest” isimli etkinlik oldukça ilgi çekti.

Öğrencilerimize kalite anlayışı kazandırıp kalite sürecindeki katılımlarını arttırmak için düzenlenen etkinlik oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, kalite topluluğunun kalite ile ilgili hazırlamış olduğu soruları müzik eşliğinde cevaplandırdılar. Doğru cevaplayan öğrencilere çeşitli sürpriz hediyelerin taktim edildiği etkinlik oldukça keyifliydi.

Etkinlikte, üniversitelerde kalitenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek, Kalite Topluluğu’nun kuruluş amacı ve kalite süreçleri hakkında bilgi verildi.  Öğrenciler, etkinliğe katılan Kalite Koordinatörlüğü Vekil Müdürü Şeyda Barutçu ve Strateji Geliştirme Müdürü Ceyda Yıldız’a kalite ile ilgili merak ettikleri soruları sorup öğrenme fırsatı yakaladılar.