Öğrencilerimiz Bahar Festivalinde Doyasıya Eğlendi - Biruni Üniversitesi

Öğrencilerimiz Bahar Festivalinde Doyasıya Eğlendi

Tarih : 18 Mayıs 2022
Öğrencilerimiz Bahar Festivalinde Doyasıya Eğlendi

8. Geleneksel Bahar Festivalimiz 16 Mayıs 2022 tarihinde üniversitemizin bahçesinde gerçekleştirildi. Festival, günün ilk saatlerinde üniversitemizde aktif olan öğrenci topluluklarımızdan Dans ve Plan Biruni Topluluğunun hazırlamış oldukları zeybek, hiphop ve vals gösterilerini sergilemesiyle başladı. Ardından günümüzün sevilen şarkıların seslendirildiği Biruni Müzik Topluluğunun konserleriyle devam etti. Gün içerisinde pek çok aktivitenin yer aldığı bahar festivalinde öğrencilerimiz kışın yorgunluğunu üzerlerinden atma fırsatı yakaladı. Biruni ailesi olarak akşam saatlerinde KOLPA’ nın sahne almasıyla birlikte unutulmaz bir bahar festivali yaşadık. Festivalde öğrencilerimiz, çekiliş sonrası pek çok sürpriz hediye kazanma fırsatı yakaladı.